woensdag 17 oktober 2012

Zhu Zhu Pets

Op zoek naar leuk speelgoed voor meisjes? Onlangs gaven we een set cadeau voor de verjaardag van één van de kinderen. Ze kreeg natuurlijk nog andere cadeautjes maar alle aandacht ging onmiddellijk naar de “Zhu Zhu Pets”.
Afbeelding van Zhu Zhu Pets Nugget
Zhu Zhu Pets Nugget
Zhu Zhu Pets zijn kleine leuke hamsters om mee te spelen. Natuurlijk zijn het geen echte hamsters maar ze kunnen wel rennen en leuke geluidjes maken. Als je ze laat rennen verkennen ze de omgeving. Ze lopen door buisjes en botsen overal tegenaan. Hou ze wel in de gaten want voor dat je het weet glippen ze door je handen en kan je er achteraan!

Om het spelplezier nog te vergroten heb je voor de Zhu Zhu Pets allerlei leuke accessoires. Zo is er een salon waar je ze kan verzorgen. Föhn en kam ze. Zijn ze klaar dan gaan ze via een glijbaan naar beneden. Een huis voor je hamsters bouw je met het Zhu Zhu Funhouse. De kamers verbind je met behulp van tunnels. De kamers hebben een open dak zodat je ze er gemakkelijk kan uithalen.
Afbeelding van Zhu Zhu Pets salon met hamsters
Salon opgepast wordt verkocht zonder hamsters

Bouw een huis voor je hamsters met het Fun House
Zhu Zhu Pets Fun House

Dit speelgoed is zo eenvoudig maar kinderen tussen 5 en 10 jaar vinden het gewoon kei leuk om ermee te spelen. Als je de aankoop van Zhu Zhu Pets overweegt moet je wel goed naar de prijs kijken. De prijzen kunnen namelijk sterk verschillen van winkel tot winkel. Ook opletten omdat sommige accessoires verkocht worden zonder hamsters. Het is dan de bedoeling dat je de hamsters apart koopt. We raden aan van ook minstens 2 hamsters te kopen. Met 1 hamster is het gewoon niet zo leuk.


Op de officiële website van de Zhu Zhu Pets kan je leuke spelletjes spelen. Klik op onderstaan afbeelding als je spelletjes wil spelen.

Klik op afbeelding om de spelletjes te spelen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten